Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
13 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

105.9

Eladó Ikerház

Budapest, XVII. kerület
Rákosliget
6 + 1
170 m2
462 m2

Rákosliget központi részéhez közel kínálunk eladásra egy dupla komfortos ikerház felet, használati megosztással ellátott telken.

Az ingatlant kívülről körbe leszigetelték és a nyílászárókat is lecserélték műanyagra. A tetőszerkezet lecserélése is megtörtént, ekkor alakult ki a jelenlegi állapot, ami egy két szintes dupla komfortos ingatlant foglal magában. Az ingatlan így a következő képen néz ki. A földszinti részen az előtérből (4,9 nm) egy dolgozószobába (10,5 nm) tudunk eljutni továbbá egy közlekedőbe (1,6 nm), ahonnan fel tudunk jutni az emeletre és a földszinti rész további helységeibe. Így találunk egy fürdőszobát (7,1 nm) és egy WC-t (2,9 nm). A WC-n keresztül tudunk eljutni a tárolóhelyiségbe (3,9 nm), ahol helyet kapott a kazán (3,2 nm) is, ezt a helyiséget kívülről is meg tudjuk közelíteni. A közlekedőből (5,7 nm) az étkezőbe (10,9 nm) tudunk még eljutni, amin keresztül jutunk a konyhába (7,0 nm), onnét a kamrába (2,1 nm), és még a nagy méretű nappaliba (22,7 nm). Visszatérve a közlekedőbe, ahol az emeleti szintre feljutva egy nagy közlekedőbe (12,9 nm) érünk, ami magába foglal egy dolgozó sarkot (7,2 nm). A közlekedőből jutunk el a két szobába, (18,3 és 23,7 nm) a WC-vel egybe épített fürdőszobába (5,0 nm), a konyhával egybekötött étkezőbe (11,0 nm) és innen tudunk kimenni a fedett teraszra (6,1 nm) is. A tetőtérben lehetőség van még további helyiségek kialakítására is. A gázcirkó melett be van építve egy vegyestüzelésű kazán is, és gázkonvektoros fűtés van az épület egy helységeiben. A teleken találunk még egy garázst, aminek a végében egy kis tárolót lett kialakítva. Az ingatlan saját mérőórákkal van ellátva.

Az ingatlan tehermentes, és rövid birtokba adási határidővel költözhető.

106.92

Eladó Téglalakás

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba
162 m2
739 m2

Három generáció egy telken

Eladásra kínálunk Rákoscsabán főútvonalon három generáció együtt élésére alkalmas ingatlant 739 nm-es telken.

A telken található egy két szintes ház, szintenkénti bejárattal és egy földszintes kis ház, továbbá tárolásra és kis műhelyre alkalmas melléképületeket.

A kis ház 41 nm-ben megtalálhatunk két szobát (14,0 és 15,5 nm), ami egymásból nyílik egy fürdőszobát wc-vel (2,85 nm), egy konyhát (4,6 nm) amiben az étkező rész is helyet kapott és egy spejzet (2,0 nm). Mindezek az előszobából (2,1 nm) kiindulva találhatók meg. Ez a kis házikó 30-as téglafallal épült és 8 cm-es szigeteléssel van ellátva. A fűtés gázkonvektorral került kialakításra. A kis házat közvetlenül az udvarról tudjuk megközelíteni.

A földszinti lakás alapterülete 60,9 nm, itt a következő helyiségeket találjuk meg: a lakásba az előszobán (3,6 nm) keresztül jutunk, ahol elsők között a wc-t (1,2 nm) találjuk majd az előszobából tovább haladva a étkezővel együtt kialakított konyhába (10,5 nm) jutunk, innen egy közlekedőn (3,67 nm) keresztül jutunk a lakás további helységeibe. A kamrán (2,99 nm) keresztül jutunk a cirkó helyiségbe (2,05 nm). A közlekedőből nyílik még a fürdőszoba (3,89 nm) is és a nappali (22,5 nm) is amiből tudunk tovább jutni a hálószobába (10,5 nm).
Külső lépcsőn jutunk fel az emeleti lakásba, ahol az előszobán (2 nm) keresztül juthatunk el az étkezővel egy légtérben lévő konyhába (12,25 nm) és a kamrába (3,0 nm), a külön álló wc-be (1,1 nm), és a fürdőszobába (3,9 nm). Tovább haladva az előszobából a közlekedőbe(2,8 nm), ahonnan nyílik az egyik szoba (8,7 nm) és a nappali (16,7 nm). A nappaliból lett leválasztva egy háló fülke (12,2 nm) is, de a nappaliból lehet kijutni az erkélyre is.
A nagy ház alatt van egy kisebb pince is.
A teleken található még melléképület, és tároló. Továbbá van egy gyűrűs kút is ami a kert öntözésre kiválóan alkalmas, egész évben van benne megfelelő mennyiségű víz utánpótlás.

A házban tartózkodva nem érezzük, hogy főút mellett lakunk, az utcazaj zárt ablakoknál alig érzékelhető. A nagy házban lévő lakásokban van klíma, így a nyári melegben is kellemes hőérzetet lehet teremteni. A két lakás jelenleg egy kazánról üzemel, de mivel a jelenlegi kazán nem a legkorszerűbb, egy esetleges korszerűsítésnél akár megoldható a két lakás külön kazánról üzemeltetése. A melegvíz előállítása lakásonként külön bojlerrel történik. A nyílászárok részben ki lettek cserélve műanyagra, részben még a régi fa szerkezetű ablakok vannak. A nagy ház építése a 60-as években történt, majd a 90-es években lett az emelet megépítve és így lett kialakítva a két lakás. A mérők közösek, de akár almérőkkel ezt meg lehet oldani. A háznak megvan a két generációs tanúsítványa így a gáz fogyasztásnál már a kedvezményes árat lakásonként veszik figyelembe.

Ajánlom az ingatlant olyan családoknak, ahol akár a szülők , nagyszülők és a gyerekek is szeretnének "közel" lakni egymáshoz, de mégis mindenki a saját kis lakásában.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

92

Eladó Ikerház

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba-Újtelep
3
131 m2
555 m2

17.kerületi ikrerházfél világos terekkel, csendes, rendezett utcában eladó

Közeli infrastruktrúrával, kiváló közlekedéssel rendelkező ikerfél eladó.

 

1986-ban épült, folyamatosan karbantartott lakóépület, mely téglaépítésű. Az Északi és Keleti külső oldalon 2cm-es szigetelés lett felragasztva.

6 éve az összes nyílászáró ki lett cserélve, mely szúnyoghálós, és redőnyös. A tető 3 éve lett fejútítva, és zsindely héjazatot kapott.

A ikerházfelek között 60cm-es falvastagság található.

 

Két bejárati ajtón belépve az előszobán (13,2nm) keresztül közelíthető meg jobbra a füdőszoba (3,6nm), a WC (1,5nm), majd az étkező-konyha (11,7nm). A konyhából nyílik a kamra (2,5nm).

Balra a nappali (20,2nm), és ugyancsak innen közelíthető meg a garázs (22,1nm).

A lépcsőházon keresztül a fenti közlekedőbe jutunk, ahonnan egy egy nagy szoba (23,1nm) található 2 ajtóval, előkészítve azt a lehetőséget, hogy két kisebbre osztható legyen. Innen nyílik a terasz (7,2nm). A másik oldalon szintén egy szoba ( 11,7nm), és egy fürdőszoba (3,6nm) található.

 

Várom hívását a hét bármely napján, ha szeretné megtekinteni, időpont egyeztetés céljából!

 

Ingatlanirodánk segítségére van az alábbi szolgáltatások kapcsán:

- ügyvédi háttér, jogi tanácsadás, szerződésírás

- hitelügyintézés

- energetikai tanúsítvány beszerzése.

Amennyiben az Ön ingatlanának eladásában, kiadásában lehetek segítségére, készséggel állok a rendelkezésére, Ügyfeleim várják a kiajánlást!

 

 

Zöldövezeti

69.9

Eladó Ikerház

Vácrátót
Szent István lakópark
5
108 m2
383 m2

Új építésű otthon várja lakóit, minden igényt kielégítő praktikus elrendezéssel

Vácrátóton a Szent István Lakóparkban, sík területen fekvő, összesen 766m2-es telekre, egy kétlakásos, darabonként 107,75m2-es, emeletes, újépítésű ingatlan lett tervezve. Figyelembe véve a lakópark adottságait, mely kertvárosias lakóövezet, szabadonálló, a zöldövezeti besorolásnak megfelelő paraméterekkel rendelkezik.

 

Az ikerház teljes közműves ellátottsággal rendelkezik, kontyolt tetővel, hagyományos épület szerkezetekkel, egyszerű, de modern stílusban készül, a közelben folyamatosan épülő épületekhez illeszkedik.

Az épület megközelítése (kialakítása a későbbiekben valósul meg) burkolt úton keresztül, lakásonként külön bejáraton történik. Mindkét lakáshoz 1-1db gépjármű, az épület előtti burkolt felületű kültéri, fedetlen parkolóban kap helyet. 

 

Az 1-2. lakás tükörképszerű elhelyezkedést kap a következő képpen: fedett bejáraton belépve előtérbe érkezünk, ahonnan közvetlenül egy vendégszoba és vizesblokk nyílik. Tovább haladva az egyterű nappali-konyha-étkezőbe követi. A nappalinak közvetlen kapcsolata van a terasszal, és innen közelíthető meg az emelet a lépcsőn. Felérkezve a közlekedővel összekötött 3 szoba, valamint a fürdőszoba található. 

 

A teherhordó falazat Porotherm 30 klímafalazatból, a válaszfalak, pedig 10cm-es válaszfaltéglából épülnek.

A homlokzati műanyag nyílászárók 5 légkamrás kivitelben, 3 rétegű, Low-e bevonatú hőszigetelő üveggel, kívül, és belül is fehér kivitelben, helyiségenként 1 szellőzővel ellátva.

 

Az ingatlan fűtését 9kW-os Midea osztott rendszerű levegő víz hőszivattyú MHA-V 9 WD2N1 MIDEA, és a meleg vizet Ariston Welis Evo 100 elektromos vízmelegítő biztosítja. A hőszivattyú a földszinten, a bejárat mellett lesz elhelyezve, a helyiségekben padlófűtés lesz kiépítve.

 

A falazat Dryvit rétegének simításának felhordása után a homlokzat 1,5mm-es szemcsenagyságú gördülőszemcsés műgyantás színező vakolatot kap, melynek színvilága választható, a lábazatra kavicsos műgyanta kerül.

 

Az utcai részen kialakított zsalukőkerítés, lábazati rész lábazati műgyantával oszlopok házzal megegyező színnel ellátva lesznek. Oszlop közök fa lécek felszerelésével és vékonylazúrral lefestve. A telkek között elválasztó drótfonat kerítés tervezett.

 

A vételár tartalmazza a hideg-meleg burkolat bruttó 4.000Ft /nm-es összegét, a szúnyoghálós beépített, rejtett redőnytokokat, a riasztó és elektromos redőny bekábelezését, valamint egy 2,5kw-os napelem rendszer kiépítését, és a kulcsrakész ingatlant. 

Az úszó kapu motorizálható kivitelben kerül kiépítésre. A lakáshoz 1db beltéri kaputelefon kerül felszerelésre, ami a kiskapu nyitását biztosítja.

 

Kérésre műszaki leírást, tervdokumentációt küldök, keressen bizalommal!

Amennyiben szeretné megtekinteni személyesen, kérem hívjon a hét bármely napján időpont egyeztetése céljából!

Az építő csapat számos referencia munkával rendelkezik az elmúlt évekről.

 

Babaváró, teljes Cs0K + kedvezményes hitel igénybe vehető!

 

Ingatlanirodánk segítségére van az alábbi szolgáltatások kapcsán:

- ügyvédi háttér, jogi tanácsadás, szerződésírás

- hitelügyintézés

- energetikai tanúsítvány beszerzése.

 

Amennyiben az Ön ingatlanának eladásában, kiadásában lehetek segítségére, készséggel állok a rendelkezésére, Ügyfeleim várják a kiajánlást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

97.9

Eladó Téglalakás

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba
3 + 1
91 m2
42 m2

PRÉMIUM LAKÁS RÁKOSCSABÁN PANORÁMÁS TETŐTERASSZAL

Rákoscsaba rohamosan kiépülő részén kínálunk első emeleti nettó 91 m2-es lakást 94 m2-es panorámás tetőterasszal. Az ingatlanon már az építkezés megkezdődött, nem csak a rajzasztalon létezik a lakás. A lakás elrendezése és elosztása az alábbiak szerint lett kialakítva. Három szoba dél-keleti irányban a kert felé néz a nappali+konyha+étkező egy légtér ami dél-nyugati irányban kapott helyet a lakáson belül, továbbá a fürdőszoba és a WC egy helyiségben található és tartozik egy tároló is a lakáshoz, meg egy autó részére egy fedett beálló. A nappaliból tudunk az erkélyre kijutni, amin keresztül eljuthatunk a lakás teljes területén elhelyezkedő tetőteraszra, amit körbe süt a nap és csodálatos panoráma tesz igazán különlegessé. A környéken általános iskola, óvoda, bölcsőde is található, valamint orvosi rendelő, gyógyszertár, közért, és kültéri edzőpálya is elérhető közelségben van. Akár autóval akár autó nélkül is könnyen megközelíthető a főváros, hiszen vonattal a Keleti Pályaudvarnál, míg a buszközlekedéssel az Örs vezér terénél tudunk rövid időn belül eljutni. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, a burkolatok, szaniterek igény szerint választhatók megadott értékhatáron belül vagy felár ellenében.

Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

64.9

Eladó Családi ház

Pécel
Csatáridűlő
156 m2
1 200 m2

Pécelen eladó panorámás telken lévő ikerházfél és egy különálló ház

Eladó Pécel kedvelt helyén, aszfaltozott utcában egy 1132nm-es panorámás telken lévő ikerházfél, AZ 50-es években épült mely tágas terekkel bír. A földszinten (kb. 111nm) a bejárat egy fedett teraszról közelíthető meg, ahonnan egy előtérbe jutunk. Innen található balra a konyha, melyhez tartozik egy spájz, szemben a fürdőszoba Wc-vel, mellette egy különálló Wc, lépcső a félig beépített tetőtérbe, ami alatt egy gardrób található. Jobbra az étkező, és a nappali, ahonnan külön 2 szoba nyílik. A tetőtérben a folyosóról egy nagy szoba (melyhez gardrób is van, kb: 46nm), jobbra a padlástér található. A ház fürdőszobája felújításra szorul, és a külső festés az új tulajdonos feladata lesz. 

 

A másik, egy kisebb, különálló téglaház 2003-ban épült, mely körbejárható. Alapterülete 45,6nm. Nyílászárók műanyagok, előszoba (6,3nm), fürdőszoba + Wc (6,2nm), konyha (14,8nm), szoba (16nm) gardrób (2,3nm) helyiségeket tartalmaz. A ház külső dryvitolása, és festése hiányzik. A tetőtérbe külsőleg lehet bejutni.

 

Ajánlom családoknak, akik együtt, de mégis különálló helyen szeretnének lakni, akár fiatal, akár idősebb családtagjukkal!

 

Hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése