Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
8 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

64.9

Eladó Családi ház

Kerepes

4
134 m2
903 m2

Kerepesen a Panoráma lakóparkban emelt szintű szerkezetkész családi ház

Kerepesen a Panoráma lakóparkban emelt szintű szerkezetkész családi házat kínálunk eladásra tulajdonostól (magánszemély). A látványosabb rész már elkészült, viszont a befejezés saját ízlésre már az új tulajdonosok feladata lesz. A meghirdetett ár a jelenlegi állapotra vonatkozik. Néhány fontosabb infó a teljesség igénye nélkül. A telek mérete 903 m2 és az utcától lejt a telek vége felé. A ház egy tetőtér beépítéses 4 szobás két fürdő és két WC-vel ellátott amerikai konyhás nappalival megálmodott ingatlan. A terveket egy elismert tervező álmodta meg, amely a legkevesebb kihasználatlan területtel kialakított kétszintes ház lett.
Jelenlegi állapotban a nyílászárók beépítésre kerültek, ezáltal a ház zárható. A belső válaszfalak megépítése megtörtént. A gépészeti munkálatok részben elkezdődtek. A mosdók, a WC-k, a zuhanyzó és a kád helyének meghatározása megtörtént, de még részben szabadon variálható. A betervezett mennyezeti hűtés-fűtésnek a csővezetékei már a helyszínen vannak(az ár tartalmazza), de még beépítésre nem kerültek. A telken van egy fúrt kút is amellyel a kert öntözésére lett telepítve. Ezen a részen önálló családi házak épülnek nagyobb részben. A nappaliból és az emeletről látható panorámát már nem vehetik el a szomszédos házak. Kérdés esetén keressenek elérhetőségeinken.

129.6

Eladó Téglalakás

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba
162 m2
739 m2

Három generáció egy telken

Eladásra kínálunk Rákoscsabán főútvonalon három generáció együtt élésére alkalmas ingatlant 739 nm-es telken.

A telken található egy két szintes ház, szintenkénti bejárattal és egy földszintes kis ház, továbbá tárolásra és kis műhelyre alkalmas melléképületeket.

A kis ház 41 nm-ben megtalálhatunk két szobát (14,0 és 15,5 nm), ami egymásból nyílik egy fürdőszobát wc-vel (2,85 nm), egy konyhát (4,6 nm) amiben az étkező rész is helyet kapott és egy spejzet (2,0 nm). Mindezek az előszobából (2,1 nm) kiindulva találhatók meg. Ez a kis házikó 30-as téglafallal épült és 8 cm-es szigeteléssel van ellátva. A fűtés gázkonvektorral került kialakításra. A kis házat közvetlenül az udvarról tudjuk megközelíteni.

A földszinti lakás alapterülete 60,9 nm, itt a következő helyiségeket találjuk meg: a lakásba az előszobán (3,6 nm) keresztül jutunk, ahol elsők között a wc-t (1,2 nm) találjuk majd az előszobából tovább haladva a étkezővel együtt kialakított konyhába (10,5 nm) jutunk, innen egy közlekedőn (3,67 nm) keresztül jutunk a lakás további helységeibe. A kamrán (2,99 nm) keresztül jutunk a cirkó helyiségbe (2,05 nm). A közlekedőből nyílik még a fürdőszoba (3,89 nm) is és a nappali (22,5 nm) is amiből tudunk tovább jutni a hálószobába (10,5 nm).
Külső lépcsőn jutunk fel az emeleti lakásba, ahol az előszobán (2 nm) keresztül juthatunk el az étkezővel egy légtérben lévő konyhába (12,25 nm) és a kamrába (3,0 nm), a külön álló wc-be (1,1 nm), és a fürdőszobába (3,9 nm). Tovább haladva az előszobából a közlekedőbe(2,8 nm), ahonnan nyílik az egyik szoba (8,7 nm) és a nappali (16,7 nm). A nappaliból lett leválasztva egy háló fülke (12,2 nm) is, de a nappaliból lehet kijutni az erkélyre is.
A nagy ház alatt van egy kisebb pince is.
A teleken található még melléképület, és tároló. Továbbá van egy gyűrűs kút is ami a kert öntözésre kiválóan alkalmas, egész évben van benne megfelelő mennyiségű víz utánpótlás.

A házban tartózkodva nem érezzük, hogy főút mellett lakunk, az utcazaj zárt ablakoknál alig érzékelhető. A nagy házban lévő lakásokban van klíma, így a nyári melegben is kellemes hőérzetet lehet teremteni. A két lakás jelenleg egy kazánról üzemel, de mivel a jelenlegi kazán nem a legkorszerűbb, egy esetleges korszerűsítésnél akár megoldható a két lakás külön kazánról üzemeltetése. A melegvíz előállítása lakásonként külön bojlerrel történik. A nyílászárok részben ki lettek cserélve műanyagra, részben még a régi fa szerkezetű ablakok vannak. A nagy ház építése a 60-as években történt, majd a 90-es években lett az emelet megépítve és így lett kialakítva a két lakás. A mérők közösek, de akár almérőkkel ezt meg lehet oldani. A háznak megvan a két generációs tanúsítványa így a gáz fogyasztásnál már a kedvezményes árat lakásonként veszik figyelembe.

Ajánlom az ingatlant olyan családoknak, ahol akár a szülők , nagyszülők és a gyerekek is szeretnének "közel" lakni egymáshoz, de mégis mindenki a saját kis lakásában.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése